Formació de Vela Sostenible als Clubs i Escoles de Vela

Aquest passat 16 de maig, la Federació Catalana de Vela va organitzar al Barcelona International Sailing Center (BISC) una formació de Vela Sostenible a un total de 21 tècnics de 14 Clubs i Escoles de Vela:: el CN Castelldefels, la Base Nàutica d’Arenys de Mar, l’Escola de Vela Mataró, el CN Cabrera, Club Natació Barcelona, el CM Sitges, el CM Altafulla, el GEN Roses, el CN Estartit, el CN l’Escala, el CV Blanes, el CN Sant Feliu de Guíxols, el CV Badalona i el CN Port de la Selva.

Aquesta formació va ser impartida en format taller a càrrec del nostre col·laborador Plàncton, Divulgació i Serveis Marins que va posar en valor la importància de la sensibilització i protecció de la riquesa del medi ambient i marí mitjançant estratègies i accions en tots el col·lectius de la vela. A més a més, també es va presentar el Manual de Bones Pràctiques del Navegant que té com a objectiu fomentar l’esport de la vela i conscienciar els usuaris sobre la navegació i l’estada dels vaixells en els ports perquè facin un ús sostenible de les instal·lacions i vetllin pel medi ambient i el mar durant la navegació.

About The Author