La Setmana Europea de la Prevenció de Residus, un èxit de participació!

Del 17 al 25 de novembre va celebrar-se a tota Europa la 10a edició de la “Setmana Europea de la Prevenció de Residus”, amb un total de 17.371 accions realitzades a tota Europa i de 1.090 a Catalunya. Entre aquestes, l’acció promoguda per la Federació entre Clubs i Escoles de Vela “Aprenem a ser sostenibles”. Una campanya de conscienciació i sensibilització per la prevenció de residus i un ús sostenible dels recursos energètics en les instal·lacions nàutiques. Una acció en la qual hi van col·laborar: l’Agència Catalana de Residus de la Generalitat de Catalunya, l’Estratègia Marítima de Catalunya 2030 i l’Escola de capacitació Nauticopesquera de Catalunya.

Des de l’Agència Catalana de Residus, promotora a Catalunya d’aquesta Setmana a Catalunya, ens han fet arribar un diploma d’agraïment que volem compartir amb totes les parts implicades. Gràcies!

Podeu conèixer part de les més de mil accions realitzades a Catalunya en aquest enllaç: https://youtu.be/TxJgOvnClV4